Uforsk den nye kolleksjonen til SAND

05.11.2018

SAND Copenhagen Fall Winter 2018 kolleksjonen byr på herlig nostalgi og friske print. 

Damekolleksjonen til SAND Copenhagen har en sterk følelse fra 60- og 70-tallet med groovy print inspirert av kunstnere som BD Graft og Jean Michel Verbeeck. Herrekolleksjonen trekker inspirasjon fra 1970-tallet San Francisco, hvor den tidløse måten å kle både artister og forretningsmenn var på sitt høyeste. 

SAND Copenhagen Fall Winter 2018 herrekolleksjon trekker inspirasjon fra 1970-tallet San Francisco, hvor den tidløse måten å kle både artister og forretningsmenn var på sitt høyeste. Fargepaletten er som tatt ut av en David Hockney-maleri, både dyp og intens, gjenoppliving den naturlige følelsen av det tiåret.

SAND Copenhagen Fall Winter 2018 damekolleksjon har en sterk følelse fra 60- og 70-tallet. De groovy print er inspirert av det modernistiske kunstverket av BD Graft og det cubistiske kunstverket av Jean Michel Verbeeck. Tar med det eksentrisitet inn i kolleksjonen. Herre inspirerte stoff og middagsjakke / smoking detaljer er blandet med rock-chic elementer og et følsomt feminint utseende som vises i en naiv romantisk sjarm av vintageblomster som skaper noe unikt og spontant i kolleksjonen. Kvaliteter og farger er dype og glødende, og gir en varm følelse - god faktor for positivitet og optimisme.

Vi anbefaler alle kvinner til å utforske deres utvalg av fargerike jakker, eksentriske print og luksuriøs strikk- nå tilgjengelig på SAND i 3. etasje, og alle herrer til å utforske deres utvalg av kule rutete drakter, skreddersydde frakker og luksuriøs strikk - nå tilgjengelig på SAND i 2. etasje 
Flere nyheter