Denim Herre

Diesel
Italienske Diesel er en pionér i denim industrien.
Siden etableringen i 1978 har merket hatt en eventyrlig vekst. Diesels grunnlegger Renzo Rosso, fant ikke de jeansene han ønsket seg, han ønsket seg jeans med perfekt passform samtidig som de skulle skulle se slitt ut. Og med denne tanken satte han en ny standard for denimproduksjon. Diesel produserer hver sesong over 300 forskjellige vasker på jeansen. Og alle detaljene på vaskene og slitasjene gjøres for hånd. Til tross for sin vekst, har Diesels filosofi forblitt den samme siden den dagen det ble etablert, Renzo Rosso ønsket og skape et merke som skulle stå for lidenskap, individualitet og selvutfoldelse.
Diesel er ikke bare denim og klær: det er en livsstil!

Neuw
Hos oss i Neuw sier vi at våre jeans er laget med en bestemt mening. Vi starter alltid med et ubehandlet stoff(denim), et stoff(denim) som er laget av et komplekst utvalg av nøye utvalgte garn. Våre jeans er av denne årsak svært slitesterke. Meningen er at våre jeans skal ha særpreg og reparasjoner på samme måte som vår reise i tid. Jeans forteller ofte en historie om hvor de her vært, alle sanger som er blitt lyttet til og menneskene vi har møtt på vår vei. Vårt mål er å lage de beste jeans for et interessant liv. Materialer er hentet fra de beste veverier rundt omkring i verden og er håndlaget til jeans inspirert av rebeller og ikoniske historier fra denim historien.

NIEUWLANDSTRAAT:
Varemerket fikk navnet Neuw , som kom fra gaten jeg bodde i mens jeg levde i Brussel - gaten het nemlig Nieuwlandstraat. Det var her jeg så smått startet å sy om noen av mine "vintage jeans" fra mitt denim arkiv, og det var her ideen bak vår i dag filosofi "Vintage revision" ble født.
Per Lundqvist / Creative Director at NEUW
Dagens Åpningstider
10:00 - 19:00
Her finner du oss:
96 09 78 46
2. Etasje
Herre
Vi fører følgende merker:
  • Diesel
  • Levis
  • Neuw denim
  • Replay