S&S watches & Jewellery

Vi er en stor smykkeavdeling i 1.etg, som er opptatt av å følge moter og trender. 

Vi har alt fra klassiske smykker til mer moteriktige smykker.
Hos oss finner du smykker til enhver anledning.
Velkommen!

DYRBERG/KERN har gjennom de siste 30 år skapt designer smykker og klokker til moderne og stilbevisste kvinner. Produktene er basert på skandinaviske designtradisjoner og med inspirasjon fra moteverden. Alle smykker og klokker er håndlaget og designet i Danmark.

MICHAEL KORS er en verdenskjent , prisbelønnet designer av
luksus tilbehør og ready-to-wear produkter. Hans selskap, med samme navn, ble etablert i 1981. De produserer i dag en rekke produkter
 under hans signatur Michael Kors Collection og MICHAEL,
 Michael Kors Merket. Disse produktene omfatter tilbehør,
 sko, klokker, smykker, menns og kvinners ready- to-wear, briller og en hel linje med duft produkter. Bak dette spirende imperium står en enkelt designer med en medfødt sans for glamour og et usvikelig øye for tidløst eleganse. Michael Kors har vunnet en rekke utmerkelser innen moteindustrien , blitt hedret for sin filantropi, og har fortjent respekt og hengivenhet av millioner. Fult dedikert til en visjon om stil som er så avansert som det er overbærende , så ikoniske som det er moderne , har han skapt et varig luksus livsstil imperium med global rekkevidde.

THOMAS SABO er et av verdens ledende varemerke, innenfor smykker og klokker, for kvinner og menn. Vår drivkraft er kjærligheten for mote, og fascinasjonen for å skape tilbehør. Det ekstraordinære fokuset på detaljer, trender, klassiske-elegante, til ekstravagante designs, og fokuset på kvalitet er kjennetegnet på Thomas Sabo. Uttrykksfulle og ikoniske designs, for kvinner og menn, som for eksempel love knot, skulls, skinn armbånd og feminine ringer har oppnådd en status i Thomas Sabo's produkt verden. Og er svært etterspurt blant kunder rundt om i verden.

SIF JAKOBS er kvinnen bak merket Sif Jakobs Jewellery. Hun er født og oppvokst på Island, utdannet gullsmed i Sverige og bereist over hele verden. København har vært hennes hjem siden 2000 og Italia har i mange år vært hennes andre hjem. Kjærligheten til den italienske elegansen er en konstant kilde til inspirasjon, og grunnen til at alle hennes kolleksjoner bærer italienske bynavn. Sif Jakobs har alltid vært kunstnerisk anlagt og har hele sitt liv brent for å skape. Hennes livsstil, sprudlende personlighet og instinktive sans for kvalitet og design bidrar til hennes glamorøse design hvilket gir hverdagen en touch av luksus."Reiser er min inspirasjon - jeg elsker å se hva som skjer rundt omkring i verden og bli inspirert av moten som er til enhver tid. Jeg ønsker å skape smykker som gir en opplevelse av luksus. En enkel og "smukk" stil - hver eneste dag."

DANIEL WELLINGTON. Historien om Daniel Wellingston begynner med en reise halvveis rundt jordkloden, der Filip Tysander, grunnleggeren av Daniel Wellington, traff en fascinerende gentleman fra De britiske øyer. Denne mannen var inspirerende elegant, samtidig som han virket avslappet og ujålete. Han var alltid perfekt antrukket og elsket å kombinere armbåndsurene sine med gamle, slitte NATO-remmer. Denne herrens navn? Akkurat, det var Daniel Wellington. De to mennene ble gode venner, og grunnleggeren vår ble ikke bare inspirert av de utrolige historiene fra Wellingtons liv, men også av hans eleganse og tidløse motestil. Den preppy stilen er mer populær enn noensinne, men vi følte likevel at det var et tomrom nettopp på klokkemarkedet. Det var noe som manglet, og det er dette tomrommet Daniel Wellington har som mål å fylle. Vi har en visjon om at alle som ser for seg en preppy person skal se for seg en person som bærer en Daniel Wellington-klokke. Da Filips klokkekolleksjon skulle lanseres var det derfor ingen tvil om at merket skulle oppkalles etter Daniel Wellington.


Historien om PANDORA er ikke bare en historie om et selskap og særegne produkter, det er også historien om et selskap som i løpet av få år har tatt den uvanlige reisen fra lokal dansk gullsmed til verdensledende internasjonalt smykkeselskap, med salg i mer enn 70 land. PANDORAs misjon – den gang og i dag – er å tilby kvinner over hele verden et univers av høykvalitets, håndforarbeidede, moderne og ekte smykker til rimelige priser, og dermed inspirere kvinner til å uttrykke sin individualitet. Alle kvinner har sine individuelle historier å fortelle – en personlig samling av spesielle øyeblikk som gjør dem til den de er. Dette er grunnen til at vi feirer disse øyeblikkene. Dette er grunnen til at vi sier at disse øyeblikkene er uforglemmelige. Slik som historien om PANDORA.

Dagens Åpningstider
10:00 - 19:00
Her finner du oss:
96 09 78 19
1. Etasje
Smykker, Tilbehør
Vi fører følgende merker:
 • Daniel Wellington
 • Dyrberg/Kern
 • Kate Spade
 • Lily & Rose
 • Maurice Lacroix
 • Michael Kors
 • Movado
 • Nialaya
 • Pan Jewellery
 • Pandora
 • Sif Jakobs Jewellery
 • Skagen
 • Thomas Sabo
 • Ti Sento
 • Tory Burch