jonathan sushi

Jonathan Romano har etter 16 år i bransjen klart å gjøre sitt navn kjent. Han er tydelig, nyskapende og nytenkende innen den asiatiske sjangeren. Med sin solide grunnutdanning som kokk i Norge, har matfilosofien vært krystallklar.

Uten kompromisser skal råvarene være førsetklasses, og det skal ligge et godt håndverk bak hver rett. Jonathan sitt asiatiske uttrykk i maten skal gjenspeile en gastronomisk fusjon - med smaker som pirrer og innbyr til gjentagelse!
Som 24 åring ble Jonathan kjent med sin venn og mentor, Alex Cabiao. Dette bekjentskapet skulle vise seg å være starten på en spennende reise. Lærdom om denne matkunsten falt i god jord, og ble godt utnyttet hos Jonathan. Etter mange år med forberedelser og hardt arbeid har vår sushi fått et solid fotfeste i Oslo. I Oslo får man derfor moderne sushi med helt klare grunnprinsipper fra Japan - og denne lille fusjonen av smaker fra øst og vest har blitt en stor suksess. I dag kan man se at de fleste aktørene har etterfulgt vårt innovative fundament. 
Jonathan har jobbet på de beste restaurantene i Oslo. Selv har han startet flere sukess restauranter som har hans signaturretter på sine menyer. Jonathan innehar høy kompetanse og erfaring, og konseptutvikling er hans sterke side. I tillegg er det å catere for selskaper og eventer blitt et solid ben innen Jonathans matbedrift. 
Som gründer har en ny epoke startet - en spennende og sterk gjennomføring av Jonathan Sushi & Asian dining står for tur!
Velkommen til hverdag og til fest!


Dagens Åpningstider
10:00 - 19:00
Her finner du oss:
40 00 15 35
Underetasje
Servering
jonathansushi.no