mamma pizza

Da Luca Zannini kom til Norge i 2012 skjønte han fort to ting, nordmenn elsker Italia og nordmenn elsker pizza. Mamma Pizza er et uformelt sted der du raskt kan få god og ekte italiensk pizza til en rimelig penge.

Det er brødrene Zanninis egne oppskrifter som dominerer menyen, og maten skal selvsagt tilberedes med en solid dose italiensk lidenskap. Med seg fra Italia har Luca en helt spesiell oppskrift på pizzadeig, der gjæret i deigen er erstattet med en naturlig hevingsprosess. Selve hevingsprosessen finner sted i vanlig romtemperatur og varer i 36 timer. Resultatet er en mye lettere og sunnere deig, italienerne kaller det pizza leggera, og Mamma Pizza er allerede godt kjent i Oslo for sin pizza-al taglio; ferdig oppskårne pizzastykker du kan spise på stedet eller ta med deg videre ut i Oslos gater. 
Dagens Åpningstider
10:00 - 20:00
Her finner du oss:
21 39 66 85
Underetasje
Servering
www.mammapizza.no