Stefanel

Eleganse, mote, italienske røtter og tidløs kvalitet. Stefanels historie startet i 1959 da Carlo Stefanel begynte å produsere strikkevarer i sin fabrikk Maglificio Piave i nærheten av Treviso.

Mote er i hjertet av Stefanel, spesielt for strikkevarer. En varig lidenskap som har den samme familien fortsatt ved roret i dette italienske selskapet i dag som det hadde da. Uopphørlig innovasjon og kreativitet gjennom mange år har gjort Stefanel til et symbol på stil og eleganse.

I dag er Stefanel en unik merkevare med en sterk italiensk identitet, kjent og distribuert internasjonalt gjennom over 400 butikker over hele verden. "Fashion above all. Italian style and quality forever" er vårt motto. Hver sesong forbedrer Stefanel moderne og tidsriktige påvirkninger, og kombinerer dem med sin egen italienske identitet og kulturarv. Den kontinuerlige forskningen er rettet mot å oppfylle ønskene til Stefanel kvinnen: behovet for frihet, letthet og praktisitet, og ønsket om å bære feminine og tidløse klær. Kvalitet er vår kjernekompetanse.

Våre kolleksjoner forteller vår historie og vår erfaring. De er utviklet gjennom årene med pågående tekniske forbedringer og dyktig håndverk.

Takket være alt dette, har vårt firma tjent sin plass i hjertet av italiensk mote.


Dagens Åpningstider
10:00 - 19:00
Her finner du oss:
400 94 824
3. Etasje
Dame
www.stefanel.com/
Vi fører følgende merker:
  • Stefanel