Hallhuber

HALLHUBER setter trender. Annenhver uke overrasker HALLHUBER kundene sine med nye kolleksjoner som forteller unike, spennende historier og gir dem utallige kombinasjonsmuligheter. Her står det komplette antrekket i sentrum. HALLHUBERs kunder setter pris på en pålitelig passform, perfekt bearbeidede produkter og et meget attraktivt prisnivå.

HALLHUBER er moderne.
Designteamet, som ledes av Susanne Hallhuber, har gode internasjonale forbindelser og er alltid oppdatert om de nyeste motetrendene. HALLHUBER bruker nøye utvalgte stoffer av høy kvalitet som bearbeides med lidenskap for detaljer for å skape topp aktuelle yndlingsplagg.

HALLHUBER er feminin.
HALLHUBER tilbyr moteglade kvinner et enestående utvalg ferdigkonfeksjon, tilbehør, vesker og sko som skaper en helt individuell stil. HALLHUBERs mål og viktigste motivasjon er å kunne tilby kundene sine tidsriktige og moderne kolleksjoner som virkelig faller i smak.

Hos HALLHUBER legger vi stor vekt på at våre medarbeidere skal gi hver enkelt av kundene våre en vennlig og kompetent personlig rådgivning og service.
Dagens Åpningstider
Closed
Her finner du oss:
21 41 91 61
4. Etasje
Dame
Vi fører følgende merker:
  • Hallhuber