MSCH COPENHAGEN

MOSS COPENHAGEN blir lansert under navnet MSCH COPENHAGEN grunnet internasjonale varemerkelover og det vil i første omgang bli fokusert på det norske og nederlandske markedet.

Rasmus Skovsgaard, Retail Manager, utdyper at det danske varemerket har store ambisjoner de for de neste 24 månedene:

“Vi er veldig godt fornøyd med porteføljen av butikker i Danmark og den oppmerksomheten vi har mottatt fra wholesale-kunder i Europa, og derfor føles det veldig naturlig å åpne egne butikker utenfor Danmarks grenser. Som en del av en ny markedsstrategi, vil vi også tilby internasjonal shipping fra våres nettbutikk til flere nye markeder samt fortsette veksten med våres wholesale-kunder”.

MSCH COPENHAGEN åpnet sin første butikk utenfor Danmarks grenser 1. mars, og vil åpne sin andre butikk den 10. mars på Steen & Strøm Department Store i Oslo Sentrum.

Det danske varemerket satser på en fresh look til yngre kvinner, hvor hovedfokuset vil være på rene linjer, et Skandinavisk snitt og gode kvaliteter.

Kolleksjonene er fokusert rundt Skandinaviske basisplagg, sko og tilbehør kombinert med global innflytelse.

Design, innkjøp og PR er sentralisert i hjertet av København, motehovedstaden i Skandinavia, hvor MOSS COPENHAGEN hele tiden holder et skarpt øye på de nyeste trendene.

MSCH COPENHAGEN er representert i over 300 butikker, har 11 MOSS Copenhagen butikker i Danmark og har nå to nye MSCH Copenhagen butikker i Nederland og Norge.
Dagens Åpningstider
Closed
Her finner du oss:
47 51 91 15
4. Etasje
Dame
www.mosscopenhagen.com
Vi fører følgende merker:
  • MSCH Copenhagen